Events

NOTEER DEZE DATA ALVAST IN JE AGENDA :
 

Ondanks de al zeer rijke Belgische biercultuur is Dosko Volley verheugd je te kunnen melden dat we vanaf heden beschikken over ons eigen bier: de "DOSKO TRIPEL".

In het kader van een eindejaarsactie willen we onze leden, sympathisanten en bierliefhebbers de "DOSKO TRIPEL" aanbieden in een handige sixpack (6x 33CL).

De exclusieve "DOSKO TRIPEL", welke overigens nergens in de winkel is te verkrijgen, bestaat uit de ingrediënten: water, gerstenmout, hop en gist en bezit een alcoholpercentage van 8,5%. 

Lege flesjes (statiegeld 0,10 euro) kunnen worden geretourneerd naar de drankenhandel of retailer.
 

Via de organisatie "Verenigingenbier" hebben we de beschikking gekregen over 250 sixpacks; we hopen dat jullie de moeite zullen nemen de "DOSKO TRIPEL" bij jouw familie, vrienden en kennissen onder de aandacht te brengen en dan met name om deze te verkopen!

De eindejaarsactie start zaterdag 19 november en eindigt 16 december 2022.

De "DOSKO TRIPEL" kan eenvoudig online worden besteld en betaald via de DOSKO website, via de homepage:

Online bestellen van DOSKO TRIPEL

 
 
Voor alle duidelijkheid: deze eindejaarsactie kan niet verkocht worden aan én door minderjarigen (-16 jaar) en deze eindejaarsactie kan niet gekocht worden door minderjarigen (-16 jaar). De sixpacks mogen ook niet worden geleverd worden door minderjarigen (-16 jaar).De sixpacks kunnen tijdens wedstrijddagen eveneens via een bestelformulier worden besteld; vraag naar de dienstdoende zaalverantwoordelijke!

De bestelde sixpacks kunnen worden afgehaald op zaterdag 17 december as op het Heuvelplein, van 10:00 - 12:00 uur. Heb je meer dan één sixpack besteld, dan komen we deze aan huis leveren...

Laten we er samen een geweldige eindejaarsactie van maken!


Met sportieve groeten,

Het bestuur van DOSKO

 

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand
 

DOSKO Paaskamp 2023